Свиняча вирізка з апельсиновим соусом HausMark

60-90 хв.
1 порцій
Распечатать
свиняча вирізка 1 шт.
бекон 100 г
часник 3 зубчики
білий хліб 2 шматочки
кмин кілька гілочок
оливки 10 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Подрібнити в блендері оливки. Часник очистити від шкірки, злегка роздавити ножем (якщо всередині є зелений паросток — видалити його).
  2. У миску покласти нарізаний хліб, бекон (кубиками), додати листочки кмину, часник, натерти цедру апельсина. Усе перемішати. Помістити в блендер і змолоти до утворення однорідної маси. Потім викласти в кондитерський мішок.
  3. Для соусу: з апельсина вижати сік, процідити, додати біле вино і відставити в бік.
  4. М’ясо промити, висушити на серветці та зачистити від плівок. Довгий шматок вирізки розрізати на 2-3 частини. Ножем зробити отвір вздовж шматка, за допомогою кондитерського мішка наповнити отвір начинкою.
  5. Беконом обгорнути м’ясо. Закріпити дерев’яними шпажками.
  6. У сковороду налити олію, зверху покласти папір для випічки, зверху знову налити трохи масла з гілочкою розмарину і кількома дольками часнику в шкірці. Поставити на вогонь. Коли олія ароматизується, викласти зрізом униз підготовлені шматки м’яса, туди ж покласти для гарніру помідори і нарізані кружальцями цукіні (і будь-які овочі, які бажаєте подати для гарніру). М’ясо обсмажити з обох сторін, злегка все посолити і поперчити.
  7. Збільшити вогонь і полити сумішшю вина та соку.
  8. Поставити в духовку на 180-200 градусів десь на 5-10 хв.

Другие рецепты в категории