Кускус із куркою та курагою HausMark

тушка великої курки (домашня) 1 шт.
кускус 3 пакетики
цибуля біла велика 1 шт.
морква 2 шт.
помідори великі 2 шт.
часник 4 зубчики
курага 10 шт.
розмарин 1 гілочка
кінза за смаком
рожевий перець за смаком
мелений чорний перець за смаком
оливкова олія за смаком
морська сіль за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1.  Рубаємо тушку курки на дрібні шматочки, ріжемо цибулю кубиками, на крупній терці тремо моркву.
  2. Заливаємо помідори окропом, даємо постояти 3 хв, очищуємо від шкірки й насіння.  Курагу ріжемо навпіл (якщо дуже велика — на чотири частини).
  3. У велику каструлю наливаємо 1 см оливкової олії, на сильному вогні до рум’яної скоринки обсмажуємо курку, додаємо цибулю, перемішуємо, даємо підсмажитися. Далі роздавлюємо часник, моркву, додаємо помідори. Солимо, перчимо, додаємо листочки розмарину, курагу, заливаємо все бульйоном, тушкуємо 40-60 хв.
  4. Відварюємо кускус і додаємо до курки.

Другие рецепты в категории