19.04.2019 Найшвидша і найсмачніша паска HausMark

 

Світлий празник Пасхи. Після походу до церкви вся сім’я збирається за столом. Цього дня особливо хочеться здивувати близьких та рідних власноруч приготованою паскою. Але ритм життя з кожним роком пришвидшується. Де ж знайти час, щоб усе встигнути? Пропоную до Вашої уваги надзвичайно швидкий рецепт паски.

Інгредієнти
молоко — 1 л
дріжджі (свіжі) — 50 г
цукор — 1 кг
яйця — 10 шт.
масло вершкове — 400 г
борошно — 3 кг
родзинки — 200 г
курага — 200 г
ванільний цукор — 20 г

Спосіб приготування
Молоко, дріжджі та цукор змішуємо і залишаємо на 10-15 хв. Потім додаємо частину борошна і залишаємо на 15-20 хв. Робимо опару. Вводимо розтоплене вершкове масло, 10 жовтків і 6 білків. Замішуємо тісто. Залишаємо на 25-30 хв. Обминаємо і додаємо заздалегідь замочені родзинки та курагу. Залишаємо на 10 хв. Формуємо кульки й вкладаємо у форми. Даємо підійти на 2/3 форми. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 20-25 хв. Варто не забувати, що духовки різні, тож час випікання може варіюватися.

Мій вибір — це духовка ТМ HausМark! У ній випічка запікається рівномірно й швидко.  

Виймаємо й даємо охолонути. Паралельно збиваємо меренгу — 4 білки і 200 г цукру. Декоруємо паски.

Смачного!

 

З технікою ТМ HausМark готувати просто, як раз, два, три!