Паназіатський салат з кіноа і телятиною на грилі HausMark

40 хв
1
яловича вирізка 200 г
кіноа 50 г
огірок 1 шт.
болгарський перець 1 шт. (червоний)
морква 1 шт.
помідори 1 шт.
зелена цибуля 3 стебл.
кунжут 2 ст. л.
чилі 1/2 шт.
соєвий соус За смаком
олія За смаком
Спосіб приготування:
Усі овочі нарізаємо соломкою, моркву й перець обсмажуємо в мультиварці в режимі «Жарка». Потім додаємо соєвий соус, пюруємо в блендері помідор, кунжут, зелену цибулю, огірок, знімаємо з вогню. У режимі «Крупа» відварюємо кіноа до готовності і додаємо овочі. Яловичу вирізку обсмажуємо з двох сторін на контактному грилі HausMark і нарізаємо слайсами. Викладаємо кіноа з овочами на тарілку, посипаємо дрібно нарізаними зеленою цибулею і чилі.