Найшвидша і найсмачніша паска HausMark

молоко 1 л
дріжджі (свіжі) 50 г
цукор 1 кг
яйця 10 шт.
масло вершкове 400 г
борошно 3 кг
родзинки 200 г
курага 200 г
ванільний цукор 20 г

 

Світлий празник Пасхи. Після походу до церкви вся сім’я збирається за столом. Цього дня особливо хочеться здивувати близьких та рідних власноруч приготованою паскою. Але ритм життя з кожним роком пришвидшується. Де ж знайти час, щоб усе встигнути? Пропоную до вашої уваги надзвичайно швидкий рецепт паски.

 

Спосіб приготування

 

  1. Молоко, дріжджі та цукор змішуємо і залишаємо на 10-15 хв.
  2. Потім додаємо частину борошна і залишаємо на 15-20 хв.
  3. Робимо опару. Вводимо розтоплене вершкове масло, 10 жовтків і 6 білків.
  4. Замішуємо тісто. Залишаємо на 25-30 хв.
  5. Обминаємо і додаємо заздалегідь замочені родзинки та курагу. Залишаємо на 10 хв.
  6. Формуємо кульки й вкладаємо у форми. Даємо підійти на 2/3 форми.
  7. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 20-25 хв. Варто не забувати, що духовки різні, тож час випікання може варіюватися.

 

Мій вибір — це духовка ТМ HausМark! У ній випічка запікається рівномірно й швидко.  Виймаємо й даємо охолонути. Паралельно збиваємо меренгу — 4 білки і 200 г цукру. Декоруємо паски.

 

Смачного!

 

З технікою ТМ HausМark готувати просто, як раз, два, три!