Вітелло тоннато HausMark

30-60 мин.
1 порцій
теляча вирізка 1 шт.
рослинна олія 300 мл
жирні вершки 33% 200 мл
тунець у власному соку 7 ст. л.
анчоуси в олії 3 шт.
діжонська гірчиця 1 ст. л.
бальзамічний оцет 2 ч. л.
м’ясний бульйон 1 ст. л.
еспелетський перець 1 шт.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Філе щільно загорнути в плівку. Зробити «ковбасу», зав’язати «хвостики» або перев’язати все харчовою ниткою.
- Варимо м’ясний бульйон. Коли бульйон буде готовий, доводимо його до кипіння, кладемо в нього нашу «ковбасу», миттєво вимикаємо вогонь і залишаємо на 3-4 години. Телятина доходить до потрібної кондиції, просто «відпочиваючи» в закритій каструлі з гарячою рідиною.
- Для соусу в миску кладемо 3 жовтки, 1 ст. ложку гірчиці, солимо та перчимо. Починаємо збивати вінчиком. Поступово, дуже повільно цівкою вливаючи туди олію. Далі додаємо тунець (добре віджати від соку) та анчоуси без олії. Вливаємо вершки, бальзамічний оцет та додаємо перець.
- Занурювальним блендером збиваємо до стану досконалого пюре. Додаємо ложку бульйону, ще трохи вершків. Збиваємо ще хвилину.
- Нарізаємо телятину і поливаємо соусом.
Техника для приготовления
Другие рецепты в категории
30-60 мин.
1 порцій
30-60 мин.
1 порцій