Конвертики з цукіні, куркою та грибами HausMark

цукіні 2 шт.
куряча грудинка 200 г
гриби шиїтаке 100 г
кінза 10 гілочок
цибуля шніт
соєвий соус 3 ст. л.
часник 3 зубчики
оливкова олія 4 ст. л.
Настала довгожданна весна, хочеться легкості й свіжості. Зовсім скоро стартує пляжний сезон, тож потрібно тримати себе у формі. Ця страва вже точно не нашкодить вашій фігурі.
Спосіб приготування
Нарізаємо тонкими (2-3 мм) слайсами цукіні вздовж. Найкраще скористатися теркою «Мандоліна», проте якщо її немає – не біда, головне, щоб слайси були однакової товщини.
Дрібно ріжемо 1 зубчик часнику і змішуємо з оливковою олією, додаємо дрібку солі. Змащуємо слайси олією з часником і викладаємо на попередньо розігріту сковорідку-гриль. Обсмажуємо з обох сторін. Нарізаємо соломкою курячу грудинку, гриби та обсмажуємо, у кінці додаємо часник, зелень та соєвий соус. Загортаємо начинку в слайси із цукіні.