Фондан із малиново-вершковим мусом HausMark

30-60 мин.
1 порцій
шоколад 90 г
яйця 3 шт.
цукор 90 г
борошно 50 г
масло вершкове 100 г
малина (Малиново-вершковий мус) 300 г
вершки (Малиново-вершковий мус) 150 мл
цукор (Малиново-вершковий мус) 2 ст. л.
желатин у пластинках (Малиново-вершковий мус) 3 шт.
йогурт(Малиново-вершковий мус) 70 мл
екстракт ванілі 1/2 ч. л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- На водяній бані розтопити масло із шоколадом.
- Яйця збити із цукром. З’єднати яєчну масу із шоколадною.
- Додати просіяне борошно.
- Випікати в заздалегідь розігрітій духовці (на 200 г 7-9 хв).
Малиново-вершковий мус:
- Желатин розчинити. Малину перебити на блендері.
- Вершки підігріти із цукром, екстрактом ванілі, довести до кипіння.
- У малинове пюре влити вершки, желатин.
- Збити.
- Щойно желатин розчиниться, додати йогурт, ще трохи збити.
- Дати охолонути.
Другие рецепты в категории
30-60 мин.
1 порцій
30-60 мин.
1 порцій