Фондан із малиново-вершковим мусом HausMark

30-60 мин.
1 порцій
Распечатать
шоколад 90 г
яйця 3 шт.
цукор 90 г
борошно 50 г
масло вершкове 100 г
малина (Малиново-вершковий мус) 300 г
вершки (Малиново-вершковий мус) 150 мл
цукор (Малиново-вершковий мус) 2 ст. л.
желатин у пластинках (Малиново-вершковий мус) 3 шт.
йогурт(Малиново-вершковий мус) 70 мл
екстракт ванілі 1/2 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. На водяній бані розтопити масло із шоколадом.
  2. Яйця збити із цукром. З’єднати яєчну масу із шоколадною.
  3. Додати просіяне борошно.
  4. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці (на 200 г 7-9 хв).

 

Малиново-вершковий мус:

  1. Желатин розчинити. Малину перебити на блендері.
  2. Вершки підігріти із цукром, екстрактом ванілі, довести до кипіння.
  3. У малинове пюре влити вершки, желатин.
  4. Збити.
  5. Щойно желатин розчиниться, додати йогурт, ще трохи збити.
  6. Дати охолонути.

Другие рецепты в категории