Домашня апетитна ковбаска ? HausMark

Cвинний ошийок 500 г
Часник 3 зубчики
Цибулина одна (середня)
Кінза 5 гілочок
Коріандр мелений 0,5 ч ложки
Кардамон мелений 0,2 ч ложки
Кмин мелений 0,2 ч ложки
Гвоздика 0,2 ч ложки
Чорний перець 0,5 ч ложки
Свинячі кишки 3 м
Що може бути смачнішим за соковиту і запашну ковбаску? Ми часто чуємо про шкоду ковбасних виробів і про нечесних виробників. Але ж її можна приготувати легко вдома, а з технікою HausMark ще й швидко. Обіцяю, результат перевершить всі очікування!
Прокручуємо м’ясо на м’ясорубці HausМark двічі, цибулю і часник із невеликим додаванням води подрібнюємо в блендері HausМark до однорідної текстури. Змішуємо з м’ясом, додаємо спеції і дрібно нарізаний кмин та петрушку. Начиняємо заздалегідь очищені свинячі кишки, але не щільно. Спочатку відварюємо 2 хв, а потім обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін.
З технікою HausМark все просто, як раз, два, три!