Десерт «Павлова» з полуничним конфі HausMark

60 хв.
1 порцій
Распечатать
Бізе: білок 4 шт.
Бізе: цукор 240 г
Бізе: кукурудзяний крохмал 10 г
Крем: вершкове масло 80 г
Крем: сир маскарпоне 200 г
Крем: вершки 150 г
Крем: цукрова пудра 80 г
Крем: ванільний цукор 1 уп.
Полуничний конфі : полуниця 300 г. цукор (за смаком)
Полуничний конфі : м’ята 10 г кориця

Спосіб приготування:

  1. Готуємо бізе. Для цього збиваємо білки із цукровою пудрою та крохмалем до щільної маси з піками. Відкидаємо «гнізда» і випікаємо 1 годину при температурі 90-100 °С. Даємо охолонути в духовці.
  2. Збиваємо маскарпоне із цукровою пудрою, потім окремо збиваємо вершки з ванільним цукром, обережно з’єднуємо вершки з маскарпоне.
  3. Подрібнюємо полуницю із цукром у блендері та варимо на повільному вогні до загусання. Заповнюємо «гнізда» кремом, ягодами та конфі.

Другие рецепты в категории